Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, april 14, 2009

Magsjuk, dödsdiarré, matförgiftad eller bara gammal och trasig?

Vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget utan att på något vis locka upp frukosten hos er läsare, men jag gör att försök… att inte locka upp den alltså.

Någon jävla skum åkomma har drabbat mig de senaste dagarna och eftersom jag aldrig anser mig själv vara sjuk så sitter jag självklart på jobbet. Lite smått oansvarigt om det skulle visa sig att åkomman smittar. Får hålla mig på rummet hela dagen! :) Hur som helst, har mått lite småskumt de senaste 3 dagarna, inget allvarligt utan lite lätt ur fas bara. Ömmar lite över ögonlocken och i hårbotten, typ som feber. Sen har magen varit totalt i uppror, allt man äter kommer ut i en högst flytande form. Jag kräks dock inte, utan de normala öppningarna används. Vaknade kvart i tre inatt och försökte somna om under ca 15 minuter, vilket jag som tur var gav upp och fick bege mig till den fina porslinssitsen där jag tillbringade ca 40 minuter i min ensamhet.

Något är helt klart fel, så finns det någon hobbyläkare där utom som lider av samma symptom? För inte fan kan jag vara matförgiftad om det håller på och lever om i 3 dygn?

deadly
Såg en artikel i Expressen som en tänkbar diagnos, så det är väl bara att kasta in handduken. :)

3 kommentarer:

Lina sa...

smärtor också ? kan va laktos, gluten, överkänslighet, allergier m,m ? tänk över vad du ätit innan dom gångerna du blivit dålig!

Marcus sa...

Kan det va så att du har vart och käkat på Venedig?

http://korvfest.blogspot.com/2009/04/varning-for-pizzeria-venedig.html

Fredrik Envier sa...

Lina, det har pågått i flera dagar. Så tror inte att det är något av de sakerna du nämner. Känns som jag borde kännt av de problemen tidigare.

Marcus, nix...pizza på Aspentos var det när det började. Men det har som sagt fortsatt flera dagar efter...