Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, april 19, 2009

God morgon!


Vakna utvilad halv nio imorse. Har legat och dragit mig nu i sängen och lyssnat lite på Josephine som pratat konstant i telefon sedan jag vaknade. Man får alltid höra lite kul saker när hon sitter och kvittrar. Även om jag redan vet om allt hon berättar, så blir det något speciellt av att få veta vilka saker hon väljer att berätta vidare om. Hon berätta tex om städningen jag genomförde igår samt mitt pyntande i lägenheten med hennes fjärilar som hon köpte förut. Av samtalet så lät det som om det var positivt. Ska fortsätta lyssna snart. :)
Josephine är ju ingen sängliggarmysarmänniska, vilket är synd. Man vet ju hur mycket mysigt som kan ske i sängen en söndagsmorgon. :) Hon är som Ferdinand under sin korkek, fast istället för ek så sitter hon vid sitt köksbord. Ja, hon luktar inte på blommor heller utan pratar i telefon och dricker kaffe.
När hon sedan blivit så rastlös kommer hon in och väcker mig för att vi ska åka iväg och göra något. Då får jag gå upp och titta på när hon sminkar sig i en timme för att sedan byta kläder ett antal gånger. Hms...

Hade ett mms i telefon på Josefina och Daniels dotter när jag vaknade. En så söt liten välmående krabat. Tack och grattis igen. :)

Nu ska jag tjuvlyssna lite på min frus telefonprat. Tjing!

Inga kommentarer: