Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, november 01, 2008

God natt


Har inte bloggat speciellt mycket idag, dels så kom en sjukt sällskaplig teve som krävt mycket av min uppmärksamhet. Sen har det varit en del hattande fram och tillbaka på stan. Dels hade jag lite problem med morgondagens klädsel, som i sista sekund löste sig (som alltid).

Har tillbringat stort sett hela kvällen grejandes i lägenheten. Fixat och donat med allt skit som kom hit efter sista vändan från Apelgatan. Det var bara lite skräp kvar i hörnen, vilket til slut resulterade i en fylld bil med precis bar oslängbart skit. Ni vet sånt bråte man flyttar med sig från lya till lya och aldrig använder men absolut inte kan slänga. Meningsfullt, inte!

Jag är så trött nu så ögonen går i kors, men ett litet inlägg får ni iallafall innan jag slår igen fabriken.

Natti natti!

2 kommentarer:

BAZE sa...

Hästensmössa från ett pYAMAS party kanske?

Fredrik Envier sa...

Mycket troligt! :)