Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, november 07, 2008

Peppar peppar Uppsala


Ja, det är restaurangen som rubriken antyder på. Är av minst två anledningar väldigt sugen på ett restaurangbesök på detta ställe. Första och nog den största anledningen är att de har en gammal klassiker på menyn, som mer hör till 80-talet än någon ny trendig meny, nämligen Cour de fillet provencale. På ren svenska är det oxfilé och råstekt potatis, fast dränkt i vitlök. Sjukt gott, om det är bra kvalité såklart.

Andra skälet är att UNTs Testpatrull gav restaurangen 8 av 10 i betyg.

Är det någon som har någon erfarenhet av det här haket?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det har jag . Supergod mat jag åt fisk min man åt kött mycket bra!!

Kaveh sa...

Kan du tänka dig att jag bor 10 m därifrån och aldrig ätit där haha
får utskällning av deras kock mackan varje gång vi ses ;)
Men hört att det ska vara sjukt bra!

Fredrik Envier sa...

Då kan du hälsa kockstackarn att när vi gör entré, så ska det jävlar till att oxfilén smakar bra! :)

Kaveh sa...

haha hell yee, före nyrenoveringsfesten kan vi göra en entré där! Men har inte satt nå datum än ;)

Anonym sa...

japp, kanongod mat och jättetrevlig personal, rekomenderas absolut! Gansak lite restaurang dock så det blir ganska varmt därinne med alla levande ljus, inte för mycket kläder med andra ord ;)