Jaja, du kanske vill se såsen istället för mig stå och njuta... ;) Och ja...du ska få mitt superhemliga recept, som inte är så jävla speciellt egentligen...men det är bara sjukt gott.
Stek upp lite smör, blanda i ordentligt med curry i det smälta smöret och sedan en matsked med mjöl, vispa tills det blir en gulbrun sörja. Häll därefter på grädde, jag brukar köra två paket (á 2,5 dl är de va?), sen slänger jag i ett paket creme fraiche också... Nyttigt som fan! Krydda med vitlök, lite vitpeppar och gurkmeja för den fina färgens skull. Blanda i två stycken äggulor och vispa om så du får en fin och gul härlig sås... Det enda som behöver tillsättas nu är salt, för att få en bra smak på såsen...smaka av och VIPS!
Jag brukar steka kycklingen i små bitar i en panna bredvid, som jag kryddar med lite curry och sedan blandar i. Det är alltså de små "klumparna" du ser, kyckling med andra ord. ;)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar