Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, augusti 28, 2009

Sindy har skaffat eget konto OCH spargris


Var till banken och styrde upp ett litet konto till Sindy, hon måste ju ha någonstans och göra av all pluring som folk vill skänka till henne. Har som duktig förälder styrt en automatisk överföring av pengar till henne varje månad nu. Hon blir väl inte miljonär på den summan, men det är fan så trevlig start när man en gång ska köpa sin första lägenhet.

Kommer uppmana folk att sätta in pengar här vid dop och födelsedagar, för det är så mycket mer uppskattat av henne när hon blir äldre sen. Självklart ska hon få julklappar och födelsedagspresenter, men det behöver inte vara så mycket i liten ålder.

En tjej på banken sa att Sindy minsan var den sötaste kunden som varit på besök idag, inte så svårt att förstå. :) Hon fick dessutom en alldeles egen spargris som hon kan spara pengar i. Gulligt va?

1 kommentar:

Sofie Lindberg sa...

Låter skit bra! Visst det är skit tråkigt när man är yngre, men satan så kul de är när man blir äldre! :d