Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, augusti 21, 2009

Rosa it is


Men inte för mig, utan för Josephine. Fick kontraorder om vad för kamera som skulle inhandlas. Istället för den tjusiga vita, stryktåliga, vattentäta och fan vet allt så skulle den nu kosta en tredjedel av priset och fick gärna vara rosa. En slit och slängkamera som man inte gråter blod om den går sönder med andra ord. Well well, lite sökningar på nätet och med prisintervallet föll valet på en Nikon Coolpix L19 Pink. Ja, den var rosa såklart...bara där vann kameran Josephines hjärta.
Nu har hon en rosa Vaio och en rosa kamera, hmm, sen finns det sjukt mycket mer rosa som jag inte kan komma på just nu. Förmodligen för att så mycket är rosa att jag inte märker av dem längre. ;)

Inga kommentarer: