Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, augusti 11, 2009

Jag saknar ord…

scarlet4
När jag läser en sådan här artikel så blir jag helt tom i kroppen… Finns det något hemskare än när barn drabbas av hemskheter, som i detta fall cancer? Totalt oskyldiga och har inte ens vuxit upp till en ålder så att de kan förstå allvaret av vad som händer.

Scarlett Hellewell, 4 år, har en sista önskan innan hon blir helt blind. Att få se havet. Hon och hennes syskon säljer nu leksaker för att skramla ihop till en resa. Hon har en sjukdom som orsakar cancer i hela kroppen och påverkar hennes syn men med stor sannolikhet kommer hon även att förlora hörseln.

Hoppas för allt i världen att denna nyhet träffar någon välbärgad människa som kan slänga iväg några tusenlappar för att få hennes enda önskan att gå i uppfyllelse.

3 kommentarer:

indyelvis sa...

Hun vil se havet en siste gang....
Fire år gammel.

Det er så vakkert, og så ufattelig trist på samme tid.

Hadde jeg hatt en million kroner skulle hun fått alt hun trengte for å tilbringe så mye tid ved havet som hun ønsker.

Anna sa...

Min 5 åriga dotter har samma sjukdom och tumör som Scarlett :-(

Johan sa...

Gjorde bara en snabb google sökning och hittade auktionen.

http://www.makeanofferdirect.com/scarlett-appeal.html

Är inte plus medlem, på AB, någon som är det kanske kan posta den?