Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, augusti 27, 2009

Livet som pappaledig


Är faktiskt ganska tråkigt just nu, måste jag erkänna. Blir nämligen sjukt ställd när jag har en hel dag ledig och vet inte vad jag ska göra. Problemet är ju att alla vänner jobbar ju på dagarna så det är ju inte många som går och driver. Fast nån lär jag säkerligen ha, kanske ska skaka fram dem... Lösdrivare där ute som klassar er själva som vänner, krita in Fredrik i er kalender torsdagar och fredagar. :)

Josephine jobbar ju oftast sent dessa dagar också, vilket gör det hela ännu segare. Har inte ens haft nån bloggmotivation idag... Konstigt egentligen, för jag mår bättre än på länge just nu. Kanske var tandläkarn igår som gjorde det? Hahaha... Men life is good så att säga.

Var precis och hämtade Josephine på jobbet, Elliot har kastat sig i sängen och Sindy däcka direkt på soffan. Nu ska jag placera mig i soffan för att se om det är något att se på teve, vilket det förmodligen inte är.

Inga kommentarer: