Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, augusti 13, 2009

God morgon


Nja, tittade på telefon om jag missat något samtal. Inte det, däremot låg det två sms. Det första var en samling med saker som Josephine var skitarg på, detta var skickat medans hon fortfarande var hemma. Det andra var lite lugnare där hon bad om ursäkt för att hon kanske överreagerade. Stackars lite, Sindy valde för en gångs skull att vakna tidigare idag. Jag var helt hundra på att klockan var sex när hon började att gny, men det var den tydligen inte. Josephine har sovit jättedåligt inatt med andra ord. Skicka ett mess precis och fråga om jag skulle komma förbi med något att äta, dock inte fått något svar än.
Nu ligger jag och Sindy och kelar lite, hon har precis ätit lite så hon blir lite pömsig. Så mysigt att ha henne i vår säng, hon är så sällan här. :) Väntar på att höra något från Adde, vi ska käka lunch idag. Sen tänkte jag följa med ut och slipa upp hans globalknivar som är slöa. Känns lite waste att ha en schysst uppsättning globalknivar som inte går att använda. :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer det en del 3 snart om era kära grannar? :)

Anonym sa...

Hej det där är väll mysigt? Eller säg..kram från Ludvika till er alla..

Fredrik Envier sa...

Har faktiskt inte hört så mycket från grannarna den senaste tiden, men det har ju förvisso inte ens gått en vecka. De har dock stängt alla fönster nu, så man hör inte lika bra vad de håller på med. Blir spännande när helgen närmar sig, då tar väl gubben sig ett glas och spöar på tanten... Fy fan.. Ja, som sagt...det återstår att se.

Anonym sa...

Men hur vet du att han "spöar" sin kvinna? Och varför ringa på en gång typ polis osv? Nu har ju jag inte hört hur dom låter..men dom kanske bara har relationsproblem..alla par o barnfamiljer bråkar ju ibland så det hörs.

Fredrik Envier sa...

Hade du hört hur det höll på sist, så hade nog vem som helst ringt polisen. Nu var det faktiskt inte jag dock som ringde, utan några andra som satt nere utanför pizzerian. Det här var mer än vanligt bråk... Men nej, jag vet inte om han spöar sin kvinna.

Jag sa inte att han skulle göra det, jag sa VÄL... :)