Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, augusti 31, 2009

Don't you just love mondays


Haha, fan va tjatigt att börja veckan med att skriva hur trist det är med måndag. Nästan så jag verkar lite smått bitter. Men det är inte lätt, när man möts av kilometerlånga köer på Kungsängsleden. Vad kan få trafiken att stanna upp så pass mycket att det blir den här typen av köer? Visst, ett par rödljus, men hallå?!?!? Kungsängsleden förbi reningsverket och fram mot Dag hammarskjölds väg måste dock vara den enda 70-sträckan i hela Uppsala där folk ALLTID kör för sakta. Folk kryper av en oförklarlig anledning i 50 och stoppar upp trafiken. Varför?! För att det råkar vara någon svag kurva?

Nej, ska fan inte gnälla. Har haft en underbar helg med massa skoj i Stockholm. Ska lägga upp lite mer bilder från spektaklet ikväll när jag kommer hem.

Inga kommentarer: