Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, augusti 20, 2009

Lördagen efter, den 29 augusti

SNC10163
Då är det dags för nästa äventyr, eller ja…lite tid för oss själva. Ska utöva lite kärlek i Stockholm hade vi tänkt. Exakt vad som kommer hända är inte bestämt… Vi ska väl glida förbi Grönan och cruisa omkring, förbi Josefina på Djurgården och ta nån drink för att sedan åka och äta en god middag någonstans.

Tanken var att denna kväll skulle tillbringas med Josefina och Daniel, men tyvärr så jobbade konstapeln natt denna kväll och det gick inte att ändra. Så för närvarande är vi själva, vilket inte är något problem i sig. Vi får väl se om vi hittar någon lämplig kamrat att leka med denna kväll. :)

curt
Efter middagen planerar vi att gå ut någonstans, förmodligen går vi förbi Blue Moon Bar i Stockholm och hälsar på David och den sköna schlager-negern Curt, om man får säga så? :) Sen tänkte vi även kika in på några andra heta nattklubbar i stan, får se vilka som får äran… ;)

1 kommentar:

Friday sa...

Gud va trevligt o mysigt att åka iväg så där tillsammans en heldag och bara njuta o ha kuuuul! =)