Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, augusti 17, 2009

Vaderkanalen.se har missat något...

Ni som bor i Uppsala och läser detta ganska precis vet att det regnar utav bara helvete just just nu. Det fullkomligt forsar ner regn med sådan jäkla fart så man skulle förmodligen bli genomblöt bara genom att titta ut genom fönstret,själv har jag har dragit för gardinerna men känner ändå hur luftfuktigheten stiger på kontoret.

Men det var inte det inlägget handlade om, eller jo, regn handlar det om. Jag gick nämligen in på den flashiga vädersajten som TV4 har, Vaderkanalen.se för att se vad de trodde om Uppsalavädret just just nu. I deras prognos säger de 0.0mm nederbörd. Hur fan kan man inte förutspå det här enorma regnväder som precis slog in över Uppsala? Det måste ju vart ett svart helvete på varenda satelitbild?

Sjukt bra jobbat... :( För inte fan kan regnvädret som just drabbade oss klassas som 63% luftfuktighet? ;)

Inga kommentarer: