Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, december 15, 2008

Bloggtorka under helgen or what?


Det är verkligen enorm bloggtorka under helgen. Helt otroligt med tanke på att jag faktiskt inte gjort ett skvatt i helgen, i princip.

Fredagskvällen tillbringades i soffan framför teven och kollade på när Kevin tog hem segern, som alla redan tippat. Alice höll väl knappast måttet, även om jag tycker att hon gjorde vinnarlåten bättre än Kevin. Overall tycker jag dock Kevin är en bättre artist då han aldrig gjort ett riktigt dåligt framträdande i Idol vad jag kan minnas.

Lördagen var allmänt tråkig måste jag nog säga, Josephine jobbade på dagen, jag och Elliot satt hemma och degade. Efter ett tag fick vi tummen ur och tog oss iväg med Robin och käkade kebab, mitt enda blogginlägg den här helgen tidigare. Totalt värdelöst. På kvällen skulle Josephine på julbord med arbetskamraterna på Oasia. Själv funderade jag flera gånger på om jag skulle ta mig ut på krogen, då vi var barnlediga. Elliot sov nämligen hos morfar och mormor, mina svärföräldrar. Slutade dock med att jag stannade kvar i vår varma soffa hemma och slog ihjäl två filmer. Kvart i elva åkte jag ned och hämtade Josephine, fortsatte kolla på film medan Josephine somnade in i soffan.

Söndagen var väl den mest dramatiska för min del, då vi for runt (som vanligt) på IKEA, McDonalds, Chilli och förbi svärföräldrarna och fikade. Som det inte vore nog med att helgen hade varit rätt tråkig så röstades dessutom mina tacos ned till kvällsmat. Istället vart det stuvade makaroner och köttbullar, inte för att det inte var gott men hallå?! Söndagar äter man tacos på. Orkade dock inte stå upp och ta en fajt för det, så jag lät köttbullarna vinna.

Inga kommentarer: