Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, december 22, 2008

Premiär: Veckans fråga!


Då kör jag igång på prov med veckans fråga. Förbered er på lika varierande frågor som innehåll i denna blogga. Inleder självklart med en känslig fråga som uppmärksammats mer och mer de senaste åren. Uppenbarligen ledsnar allt fler på den invandrarpolitik som ledande partier driver i Sverige. Ska inte skriva för mycket om ämnet utan överlämna resten till er. Kommande val blir dock mäkta intressant!

OBS! Du är 100% anonym, så se nu till att rösta annars slutar jag med den! :)

Frågan hittar du till höger på sidan, för den som inte vet vart den är... (Såg att det fanns dem som inte sett den)

6 kommentarer:

BAZE sa...

Tyvärr bor jag inte kvar i landet. Och varken kan eller får således rösta i sverige.

Anonym sa...

Men vad är frågan?

Fredrik Envier sa...

Titta till höger på sidan, ovanför bilderna på alla som följer bloggen.

Anonym sa...

Ta hand om våra egna först!!
Sen kan vi börja angagera oss i att hjälpa andra, vi är på tok för snälla och skulle nog anamma Finlands sätt som bara tar in ett få antal varje år. Röstade på SD i senaste valet då jag ärligt anser att dom har en hel del vettiga synpunkter inte allt dock men mycket./ A

Fredrik Envier sa...

Kul med kommentarer i detta normalt känsliga område.

Anonym sa...

Att rösta på SD är ju lite som att kasta sin röst i sjön, deras politik är ett rent skämt, dom har knappt genomfört något i dom kommuner där dom lyckades komma in förra valet och dom kommer med största sannolikhet inte göra det i framtiden heller. Detta beror väl dels på att deras politik mer eller mindre bara är "bort med invandrarna" och att dom helt enkelt inte har några andra idéer, men självklart så beror det även på att samtliga andra partier hellre sammarbetar med sin värsta fiende än just SD.

Det som är intressant är väl dock att dom faktiskt nu får så stort stöd trots deras totala brist på "vettig" politik, och det pekar väl på att något är jävligt skevt i Sverige. Så jag undrar mest om något av dom större partierna kommer adoptera en hårdare invandringspolitik (tänk i stil med Danmark/Finland)inom en snar framtid?
/S