Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, december 18, 2008

Känsliga frågor...

Jag tycker ju att det är rätt kul att sticka ut hakan och säga vad jag tycker om ditt och datt. Har inget problem att säga vad jag tycker, även om jag vet att väldigt många inte delar min åsikt. Jag vet att jag många gånger skriver saker som andra bara tänker men sällan säger.

Funderar att börja med en typ av "Veckans fråga" nästa vecka, där jag försöker komma på något klurigt och gärna lite provocerande fråga som folk får svara på i bloggen varje vecka. Gör det som ett litet test, så får vi se hur stor uppslutning det blir. Förväntar mig iallafall minst 100-200 svar på varje fråga, annars lägger jag säkerligen ned efter någon vecka.

Bra eller anus?

6 kommentarer:

Carina sa...

Oj, det var ju en bra ide men 100 kommentarer?! Det här ska bli intressant=)

Fredrik Envier sa...

Nej nej kära Carina... Du ska få se hur det fungerar. Kommer lägga upp en fråga med ett antal olika svarsalternativ. Man svarar genom att välja ett svar, inte skriva en kommentar. Förstår om vissa saker är svårt då du är blond! ;)

Carina sa...

Aha, tror jag förstår nu. Tror alltså=)

Anonym sa...

Börja genast med "veckans fråga"

Anonym sa...

Vore skoj men hur ska du hinna med det? Jul och allt....

Fredrik Envier sa...

Är väl inget problem att en gång i veckan skapa en fråga och lägga upp? Visst kan man få idétorka någon gång, men det löser sig alltid.