Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, december 28, 2008

Juldagen del 2 - Birger Jarl


Efter flytten bar det av i full fart mot city för att börja styra mot kvällen. Tyvärr blev inte barnvakten så långvarig som planerat och Josephine tappade totalt motivationen till att gå ut. Jättesynd med tanke på att hon var ovanligt peppad för att gå ut. Förstår henne till fullo, men vart extra glad eftersom hon faktiskt ville gå ut. Tyvärr sket sig detta tyvärr och hon stannade hemma istället.

Jag stack över en sväng till Robin och tog ett par drinkar för att vi sedan skulle röra oss bort till Erik på en mindre förfest. Här ligger det en hel del filmer upplagda sedan tidigare med rubriker som "menlöst", behöver kanske inte säga så mycket mer! :)

Sedan bar det viare till Birger Jarl, smetfullt med folk och flera kända ansikten. Vill minnas att jag tog några kliv längs den långa bardisken... Fattar inte varför alkoholen alltid ska driva en till detta.

3 kommentarer:

Kaveh sa...

Har du glömt dansen på högtalaren?! ;)

Fredrik Envier sa...

Aj fan, så illa också!? Oj oj... Hahaha.... Jaja, vad ska man göra!? :)

Kaveh sa...

ähh bara och köra på! Man ska visa vem som är kungen i/på baren och för den delen på högtalaren också ;)