Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, december 11, 2008

Det är alltså här han bor


Min pappa alltså. Så här nära honom på 25 år. För dig som inte vet något om mig så har jag ingen kontakt med min pappa. Har inte sett eller hört från honom sedan jag var typ 7 år. Idag eller rättare sagt nyss hade jag lite tid över och kollade upp hans adress och åkte dit. Dock bara utanför trapphuset och tillräckligt för att se hans namn på brevlådan. Han borde kanske veta att han ska få barnbarn? :) Det får dock bli en annan dag. :)

4 kommentarer:

Carina sa...

Oj vad skumt det måste ha känts? Eller?

Fredrik Envier sa...

Nja, lite overkligt egentligen. Såg ju bara hans namn, det har jag väl alltid kunnat se på olika vis. Skumt skulle det däremot vara om jag såg honom! :)

Carina sa...

Ja det är klart. Men jag fick rysningar bara att läsa inlägget.

Fredrik Envier sa...

Måste nog vara för att det är en så sjukt spännande blogg. Man vet aldrig vad som ska hända... Kanske blir JAG gravid imorgon?! VEM vet?! Missa inte nästa avsnitt av "THE BLOG". :)