Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, december 17, 2008

Fredagskänsla i kroppen, på en onsdag


Hur sjukt är det inte när man har en fredagskänsla i kroppen och kalendern säger envist onsdag? I måndags hade jag onsdag i skallen, så veckan har ju börjat helt fel. Att Josephine jobbar sent gör inte dagarna lättare att beta av, eftersom de blir otroligt långa.

Ska hämta upp Elliot efter jobbet idag och sen ska vi till morsan för att hjälpa henne att koppla in en ny digitalbox med inspelningsfunktion samt ett nytt modem för hennes internetanslutning. Hon skulle hyra en film åt Elliot, så han har lite att syssla med medans jag hjälper morsan.

Igår kväll var jag och Elliot ut till Björklinge och hjälpte Nilla med hennes dator, sen åkte vi in och hämtade Josephine på salongen.

Slog ihjäl en klassisk kebab på Mariannes idag, därav bilden. Som du ser är han lika less på livet som jag är just nu. Inte direkt så man känner att det är julafton om en vecka, nej nej.

Inga kommentarer: