Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, februari 16, 2009

Sushilunch hos morsan och en snabbleverans till Josephine


Morsan föreslag att vi skulle käka sushi idag med förslaget -Du hämtar, jag betalar. Känns som en rätt ok variant. Hon bjussade även på en extra låda sushi som jag kunde ta med ned till Josephine på salongen. Tack morsan!

Vet att jag ligger några inlägg efter ifrån helgen. Har en hel del bilder från söndagen, dock saknar jag en mängd bilder som helt enkelt glömdes bort ifrån lördagen. Söndagen tillbringades i stort sett hela dagen på Creative Make Up, för Josephines kroppsmålning.

Ska även som jag tidigare sagt skriva en kommentar kring cirkusen runt People. Även om jag inte har den insyn jag hade när jag drev samma lokal i annat namn så vet jag ändå rätt mycket om hur verksamheten går OCH sköts.

3 kommentarer:

Sofie sa...

Jaskriv hur det fungerar, kan vara intressant att ha lita fakta med sig, så kan jag skriva hur disken fungerar :p

Anonym sa...

Hej! Skrev just till din Josephine oxå. Var in på http://www.barnenshus.se/ Där finns startbox. Läste förut att du hämtat ut en sån men det verkade finnas lite mera grejer i denna. Ett litet tips bara!

Anonym sa...

Det ska bli intressant att läsa vad du har att säga om People