Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, februari 13, 2009

Carl Philip planerar för gigantisk uteservering

cp 
I nästa vecka behandlar byggnadsnämnden ett ansökt bygglov om en gigantisk bro som är planerad att läggas bredvid den befintliga nybron. Detta kommer resultera i ca 80 sittplatser liggande över ån. Underbart säger jag!!! Helt fantastiskt... Uppsala verkar säga tvärt om i UNT, läs alla kommentarer till artikeln.

När Rådhussalongen och slutligen även Rådhuscafét och Rådhuspuben (minns inte vad den hette) stängde igen dog livet på torget. Kvar blev en hamburgarrestaurang och några tomma lokaler som ska bli gallerior. Som om vi behövde fler gallerior?

Alla vettiga uteserveringar är som bortblåsta... Som tur är bankade Frasse upp Carl Philip nere vid nybrokorset i den gamla Thorn-butiken. Nu återigen verkar chanserna vara stora till att uteserveringarna på nytt blomstrar. Man får väl säga GRATTIS till Jarmo och hans fru som driver restaurangen. Blir det en bra sommar kommer intäkterna att vara enorma på den nämnda restaurangen.

Blir dock mörkrädd när man läser alla kommentarer om hur innerstaden förstörs av uteserveringar som breder ut sig. Trötta uppsalabor, gå och dö!!! Välfyllda uteserveringar talar väl sitt tydliga språk? FOLK VILL HA DEM?! Ni som vill gå och titta på ån har ju mängder av stråk kring den som ni kan strosa omkring vid. Alla måste väl få sin beskärda del av det man tycker om!

Jag hoppas verkligen byggnadsnämnden godkänner detta förslag!

Inga kommentarer: