Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, februari 06, 2009

Det mest idiotiska sedan TV-licensen infördes 1956!


SVT planerar att så snart som möjligt börja sända sina TV-kanaler på nätet. I och med detta så kommer varje dator att förvandlas till en avgiftsbelagd TV-mottagare. Detta är det mest idiotiska men säkerligen också mest genialiska Radiotjänst gjort sedan TV-licensen infördes 1956. Samtidigt anser jag det vara ett missbruk av en befintlig lag vi har. Lagen är helt åt helvete och det är dags för en omskrivning av paragraferna för 2000-talet. Skydda kanalerna på nätet med login istället och endast de som betalar TV-licens har rätt att se skiten på nätet. Lite skrämmande fakta om TV-avgiften som du kanske inte kände till. Public service har en budget på 6,7 miljarder kronor varje år, vilket i sin tur är 18,6 miljoner per dygn. Därmed större budget än ALLA privata svenska TV- och radiostationer tillsammans. Vem betalar då dessa vansinniga summor? Svenska folket mot dess vilja! Det är värre än de värsta skatterna skulle jag vilja säga!

Nej, en stor jävla fet snigel i ögat är vad de förtjänar!

Bilden är på Radiotjänst VD Anna Pettersson med ett passande tillbehör i ögat.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag känner Anna Pettersson by person och hon är en trevlig prick! Kasta sniglarna på de beslutsfattande politikerna istället! :-)