Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, februari 10, 2009

Palermo mister sitt alkoholtillstånd


Verkar som att Tillståndsenheten i Uppsala har vaknat till liv och börjat dra in tillstånd för dem som missköter sig. Tror nog att detta bara är början till en samling restauranger som kommer få problem. Tyvärr så är ju problematiken runt alkoholtillstånd rätt omfattande och det är svårt att komma åt bullvanverksamhet.

I det här fallet skulle det inte förvåna mig om de överklagar och med lite böter får driva restaurangen vidare. Alternativ två är att de bommar och låter en släkting ta över verksamheten och vips så är det uppe och snurrar igen. De har skett flertalget gånger och är som sagt väldigt svårt att komma åt.

2 kommentarer:

Jonathan Petersson sa...

Verkar som att du hade rätt:
http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=880786,00.html

Fredrik Envier sa...

Ja, det var inte helt otippat! :)