Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, februari 18, 2009

Josephine in på bara skinnet

_MG_6097
Så var det dags för Josephine... Det hela började relativt tidigt på dagen, eller nja...mitt på dagen ska jag väl säga. Annika började sminka blommor på magen, vilket verkade ta en evighet. Detta beror självklart på detaljerna och finliret... Och när man sitter och tittar på känns det nog som det tar ännu längre tid.
DSC04622
DSC04624

Fotograferingen kändes lika långdragen den... Blir sjukt seg av att bara sitta still en hel dag. Så här i efterhand gör det ingenting, men under tiden så ville man i princip ta livet av sig. Jag hade dessutom så sjukt ont i nacken från pulkåkningen, så det spelade ingen roll hur många värktabletter man tog, eller hur man satt.

_MG_6064
_MG_6217
Den här bilden gillar säkerligen inte Josephine att jag lägger upp, men jag tycker att hon är hur fin som helst här så därför skiter jag i vad hon tycker! :) Så söt och oskyldig, fast hon är så busig?!

Även jag fick stå med på några bilder, detta var dock efter att ha legat och halvsovit med ett tv-spel i soffan på salongen medans Josephine sminkades...så man är ju lagom preparerad...NOT!

4 kommentarer:

Anonym sa...

fantastisk vacker flicka du har! var stolt och varsam :-)

Anonym sa...

sista bilden var hur vacker som helst! underbar!!

Fredrik Envier sa...

PRECIS vad jag tycker också!!!! Därför jag ignorerade vad Josephine sa... Fick dock ta bort två andra bilder, för att hon vart så förtvivlad. :(

Anonym sa...

Jisses så vacker hon är! Hennes leende är änglalik. ^^
//marie