Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, mars 16, 2009

ÄNTLIGEN MÅNDAG!


Visst fan är det underbart, eller?! Näh, inte direkt! Har funderat på om jag skulle vara pappaledig varje måndag, skulle veckorna kännas bättre då eller skulle tisdagen bli jobbig? Vore förvisso bättre med en pain in the ass tisdag under ett år framåt.

Det som är trevligt är dock att vi har en ny bil nu, som spinner som en katt, eller ska jag säga tiger...ett lite skönare raaauuwl (fonetisk skrift) liksom. Tvättade den en sväng igår, vilket nästan kändes lönlöst några timmar efter.

Ska se hur vi ska lyckas förgylla denna vecka på för vis. Veckan kommer förhoppningsvis att bjuda på några soliga dagar, även om det väntas snö inatt. Ska försöka sätta upp lite "roliga" mål i veckan, så man har något att se fram emot. Kanske ska lägga in lite aktiviteter som är roliga att läsa om också, så jag inte faller in i att bli en tråkig vardagsblogg. Jag vet att jag är sjukt nära, men ey...jag kämpar emot även om det inte alltid syns.

Lovar att ta lite schyssta bilder på bilen sen, tänkte göra det i samband när den är nytvättad och vädret är bra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Min kusins man -han kör pappaledighet på onsdagar. Då blir veckorna lite kortare tycker han.