Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, mars 17, 2009

Palermo hoppas få tillbaka tillstånd

palermo2
Så här såg det ut i UNT för några dagar sen… som en liten följetång till det jag tidigare skrivit om. Nedan kan ni även läsa den kommentar som jag skrev till artikeln samma dag.
palermo

Man behöver inte vara politiker eller raketforskare för att kunna se den här typen av mönster komma igen och igen och igen. Skulle man vara politiker skulle det förmodligen ta några extra år att förstå, då de uppenbarligen sitter på tok för långt ifrån verksamheten för att kunna greppa det hela.

palermo3
Idag kan man läsa i UNT att politikerna vill se över lagen, för att förhindra att en bulvan/bror tar över verksamheten.

Ingenting av det som UNT skriver är på något sätt nytt, utan bara gammalt skit som bubblar upp till ytan. Personligen tror jag att man håller på och gräver i fel ända av problemet. Hur man än försöker mota bort kriminella och ekobrottslingar så kan de knappast förbjudas att arbeta som “servitör” på stället. De kommer alltid kunna styra verksamheten även om nån annan driver den. Det måste till en helt annan typ av insyn i verksamheten, men innan de börjat tänka i de banorna så har vi nog sett detta problem återkomma om och om igen!

Inga kommentarer: