Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, mars 12, 2009

Dags för ett bilbyte

s4
Som ni trogna läsare känner till åker vi ju runt i en Saab nu för tiden, som dessutom inte ens är vår. Jävligt oekonomiskt i längden kan man sammanfatta det som. Förhoppningsvis så ser det lite annorlunda ut i kommande vecka och en annan bil står i bilparken.

Siktet är inställt på en Audi Avant S4 4,2liters V8, årsmodell 2006. Duger den Larsson? :p

10 kommentarer:

Josefin sa...

Kan det inte stå Josephine på skylten istället...haha

Fredrik Envier sa...

Det ska självklart stå vårt nya stekiga efternamn sötnos! =) Jag kan bara inte komma på vad det var nu... ;)

Anonym sa...

det är en nice bil! Tjejen har haft en sån fast en 07a. Jag personligen tycker dock att det finns roligare och bättre bilar för dom pengarna 250-300k. Den drar jävligt mycket soppa och är dyr i försäkring, men jävligt snygg och skön att åka i! Hoppas du blir nöjd :)

Fredrik Envier sa...

Jo, försäkring är inge rolig alls. Det är faktiskt det som suger mest. Att den sedan drar 1,6 i stadskörning kan jag leva med. Saaben slukar 1,3 i stadskörning, så det är bara nån deciliter till. Sen kan det säkert hända att Audin slukar ännu mer om man råkar ha lite tung fot.

Men det är en sjukt fin bil! :)

Anonym sa...

Kanonsnygg bil är det den färgen som är på bilden.Lycka till med bil och Sindy

Fredrik Envier sa...

Samma färg, dvs blå metallic!

Anonym sa...

Strax under 2liter milen i stan är inga svårigheter. :)

Fredrik Envier sa...

Jag lovar att jag ska ge er färska siffror från exakt vad den drar! =)

Anonym sa...

nja men annars kan du köpa en bmw M5 touring med en 5 liters v10 på 500 hk , men audi RS4 e ju inte direckt nån dåligt köp men den som har till lägget Quattro så får du fyrhjuls dirft me

Anonym sa...

satsa på en soppasnålare och billigare bil och skaffa en mc att leka av dig med... den enda skillnaden på pojkar och män är priset på leksakerna!!!