Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, mars 24, 2009

Lunch med Mazen


Blev sushi idag för andra dagen i rad. Hade bestämt lunchträff med Mazen, med tanke på vilken renlevnadsmänniska han är så blir det knappast snack om skräpmat. :) Skittrevligt att träffa gamla vänner som man såg i princip var och varannan dag förut på Seven-tiden.

Apropå Seven så hörde jag det mest patetiska jag hört på länge. Tydligen så är nån fest på gång på People där man ska hedra Seven med allt vad det innebär. Hur patetiskt blir det inte när People som i stort är en fattig kopia av Seven ska hedra den tidigare klubben och försöka efterapa ännu mer?! Ösa in 60 ton sand igen, försöka få dit lite gammal personal och vad mer? Tro att allt blir som förr? Dags att vakna upp! Själen är borta för längesen... OCH JAG ÄR INTE BITTER! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

haha såg den här texten på facebook - Vi inväntar ett datum för Beach party (60 ton sand) till ett minne & Hyllning av Se7en.

Anonym sa...

Shit!
Själv saknar jag Seven.. man kunde lessna lite på stället då när man var där jämt men nu i efterhand har jag kommit underfund med att det verkligen var bästa stället :) People går jag inte ens in på längre och det där med att hylla Seven låter helt out of mind..!

Fredrik Envier sa...

För att hedra Seven så kan du ju då skita i att gå på nån töntig "Tribute to Seven"-fest... :) Då gör du mig stolt iallafall!