Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, mars 06, 2009

Medveten mediacirkus

Får börja med att be om ursäkt till denna nyhetsblogg, som det just nu har blivit. Men jag kan inte hålla mig ifrån att kommentera Laila Bagge och Niclas Wahlgrens uttalande i aftonbladet. Laila råkar först visa rumpan i under en dansträning, om man INTE ville ha någon mer uppmärksamhet så hade man inte tramsat så mycket om det som hon gjorde i efterhand utan bara ignorerat så hade det blåst över. Men hon fortsätter och spinner vidare på det hela, förmodligen för att hon är stolt över att ha en fast röv i den åldern hon är i. Inget fel med det, men då får hon också stå pall för det som kommer efter.

lailaniclas
Foto: Jonas Stensved / Stureplan.se
Nästa grej är att hon står och hånglar öppet på lokal med Niclas Wahlgren, efter en avslutad IDOL-säsong och en pågående Lets Dance. David Hellenius som är programledare i Lets Dance tar självklart chansen och skämtar för fullt i ämnet. Man får sedan läsa spaltmeter i tidningarna om hur Laila och Niclas tycker att det är jobbigt och att de gick över styr.

G
Hallå, ni gamla kloka människor! Jag får lov att säga som Magnus Uggla i filmen G (som Niclas dessutom var med i), “Det skulle du tänkt på lite tidigare”.


1 kommentar:

Sofie sa...

Lycka till idag, om de nu va idag ni skulle iväg?