Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, mars 25, 2009

Ny frisyr och nytt busskort!


FINN ETT FEL! Jag använder varken buss eller busskort! Precis! MEN...jag råkade anmäla mig till nån tävling om miljön för ett tag sedan. Fick svara på hur jag tog mig till jobbet och om jag skulle kunna tänka mig att ändra mina vanor. Mina svar var inte direkt snälla mot miljön, trots detta vann jag ett 7-dagars busskort som jag nu säljer till högstbjudande. Motiverar du riktigt bra varför just DU ska ha det så kanske du rent av får det gratis! =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

att åka med stads trafiken är en ren plåga dom håller inte tid tabellen och dom kör som krattor de e inte ens värt att betala 40 kr för en obehagligt och skumpig åktur som dessutom ibland inne håller en sur buss förare som blir sur när kortet inte fungerar.

så de e bättre att åka bil,taxi eller gå än att åka stads buss i uppsala.

nathalie sa...

haha om tävlingen är seriös så ska jag fan vara med!
mitt busskort får ut idag den 27 och jag flyttar på lördag i nästa vecka, och tycker det känns sjukt ovärt att pröjsa 670 kr för ett busskort under den perioden när jag kommer kunna gå till jobbet efter det!
hoho detta var nog första gången jag var med i nån tävling över internet haha

Fredrik Envier sa...

Haha... Ja, jag tänker seriöst inte använda busskortet själv, så det bör väl klassast som seriöst. Du är än så länge den enda tävlande, så chanserna ser ljusa ut.