Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, mars 12, 2009

Inte alltid så lätt att säga vad man känner

josephine2 Tänker på min stackars lilla flicka. Märkts de senaste dagarna att något inte stått rätt till. Jag har försökt och lirkat om vad det kan vara. Jag vet att rökningen spelar många spratt och ligger till orsak när det hettar till hemma. Men den här gången var det lite annorlunda, även om det möjligen var en kombination.

Hur som helst är det otroligt svårt att tolka, men idag förstod jag. Det är hennes besök på Aurororamottagningen som oroar henne. Blir så ledsen att hon inget sagt att det är detta som legat och grott, även om jag helst skulle se en vanlig förlossning så finns jag självklart till och stöttar henne i hennes beslut.

Josephine stackarn som är så snäll också, blir ju lätt överkörd av nån gammalmodig läkare eller vad det nu är hon ska tala med. Hoppas dock att hon är duktig och står på sig för det hon vill. Jag hade gärna följt med, men Josephine ville inte det.

Hon lovade att ringa direkt efter, så vi får se hur det går…

2 kommentarer:

Malin sa...

Det är ju inte lätt att sätta sig in i en situation som man aldrig varit i men hoppas verkligen att det går bra för henne idag och att hon får som hon vill! :)

Kram

Josefin sa...

Jag älskar dig!