Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, mars 06, 2009

Saluhallen gör det som Blue Moon Bar borde gjort

wallmans
Det glädjer mig faktiskt lite att se att vissa krogar gör, vad andra krogar borde gjort för längesen! Då Blue Moon Bar är ett koncept som handlar kort och gott om Food and entertainment, så handlar det lite granna att fatta vad det begreppet innebär. En amatör skulle tolka konceptet lite granna som Uppsalas Blue Moon Bar har gjort… Vi slänger ni lite liveband som lirar musik och serverar mat, det blir toppen. På den fronten får man ungefär 1 av 2 rätt, dvs Food är ju rätt. När det gäller Entertainment däremot så fallerar det ganska rejält… En rak översättning av Entertainment blir på svenska Underhållning. En band som spelar kan väl möjligen i vissa fall vara rogivande och i viss mån underhållande, men det är återigen en amatörs tolkning.

Hyllan på Saluhallen har under en tid tagit in proffs i ämnet, som Blue Moon Bar borde gjort från start. Wallmans är proffs på underhållning och gör det säkerligen galant även hos Svenssons krogar. Tyvärr har jag inte haft tillfälle att besöka denna show ännu, men hoppas hinna göra det innan de slutar. Vet heller ingenting om hurvida det blivit en succé eller ej. Det är dock the way to go om man sysslar med Food and entertainment.

Ett hjälpande ledord för amatörer är SHOW!!!

Inga kommentarer: