Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, mars 11, 2009

Seg och omotiverad

fredde_sov Känner mig så sjukt seg och omotiverad att blogga just nu. Vet inte alls vad jag ska skriva om. Den här veckan har till skillnad från tidigare gått enormt sakta.

Min gamle vän Alexander Sandberg som jag annonserade ut här för några dagar sedan på bloggen fick upp ögonen för bloggande, så snart kommer han att göra premiär i bloggvärlden. Kan bli intressant att ha koll på honom när han åker runt i Sverige.

Sitter just nu och muttrar över att jag inte har nån lunchvän igen, har förvisso inte frågat nån… :( Kommer sluta i att jag hoppar över lunchen, vilket i sig är katastrof. Eftersom jag har dissat McDonalds borta vid Råbyleden så kan jag ju inte åka dit heller… :(

8 kommentarer:

Marcus sa...

Det enda Mc Donalds som håller måttet i Uppsala nuför tiden är ju det i Fyrislund. Håller med om att det vid Råbyleden suger.

http://korvfest.blogspot.com

Fredrik Envier sa...

Dfår jag nog skäl att hålla med! Den Donken har så vitt jag kan minnas ej gett mig fel mat, till skillnad från den andra.

Anonym sa...

Kör på MAX vid 4:a mackarna på gamla E4:an..

Sofie sa...

Du verkar ha alla nummer som går att få tag på så de är bara att skicka på :P

Fredrik Envier sa...

Som jag misstänkte så blev det ingen lunch igår...

Anonym sa...

Hmm, jag måste bara fråga, VARFÖR måste du alltid äta lunch ute då? Jossan som verkar laga så innerlig mycket mat jämt, det borde ju bli matlådor? Om inte, så kan hon väl laga nåt extra så du får matlåda, du sparar in kopiöst på det, samt att det är nyttigare...

Well, det var bara ett tips...

Ha det gött! //Ida.

Fredrik Envier sa...

Jag skulle gärna käka matlåda om det fanns lite trevligare ställe att äta den på. Här får man gå ned i en skolmatsalsliknande hall och äta den. Inte mycket matro där inte.

Där har du svaret!

Och hemma är det VI som lagar mycket mat, inte Josephine bara... ;)

Anonym sa...

Well okej :-) Tack för svaret. Fan kan du inte köpa till en egen liten behändig micro då, och ha på rummet, och lyxa till det med en egen liten bespisning?

Men man kanske inte vill lukta matos heller varje dag, fan vilket dilemma...

Men lycka till i dina val med luncherna! Take care! //Ida.

By the way, hur sjutton har det gått med ryggen? :-)