Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, mars 30, 2009

Fy fan va sliten man kan bli

Sliten
Åldern tar ut sin rätt, helt klart. För fy fan så dåligt skick man är i, skulle behöva vända ut och in på kroppen och köra den genom en biltvätt. I dag var en sådan dag som jag utav tvekan skulle kunna ligga i sängen, precis hela dagen. På sin höjd slå på teven och lite och slötitta, men nej...upp och lek svensson.

Fredagen tillbringades i alla fall hos Tom och hans tjej Erika. De bjöd på något så otippat som plankstek, en gammal 80-talsklassiker. Sjukt gott och jäkligt trevligt. Efter maten blev det lite gin, tonic och massa struntprat. Kvällen avslutades relativt lugnt, men det han dock slinka i en och annat glas vilket självklart dukade upp en bra baksmälla.

Hann knappt slå upp ögonen dagen efter innan det kom ett sms från Tom, pyttipanna och öl på flustret kl 13 samt biljett till studenternas. Just jävlar, det bestämdes igår (dvs fredag), att vi skulle till studenternas och kolla på isracing. Så här i efterhand undrar jag om inte isracingen var en ursäkt för att få dricka lite öl, men låter det vara osagt.

Var sjukt mycket folk på studenternas och kallt för den delen, så vistelsen där blev inte allt för långvarit. Drog oss in mot stan igen för att göra ett besök på Plock. Åt lite mat och drack nån öl, sen bar det av vidare till både Bullit och Pipes of Scotland. Avslutade dock kvällen i mycket god tid, tur var väl det... För hade jag mått sämre idag hade jag fått stanna hemma.

Bilden till detta inlägg är inte tagen idag, men den illustrerar väldigt bra hur jag mår just nu.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på dig fy va du ser sleten ut,,skärpning nu vaaaaa..Ludvika här

Fredrik Envier sa...

Hallå där moster! Du slarvläser mina inlägg. Bilden är INTE tagen idag, däremot känner jag mig sådär. Ser dock en aningen bättre ut! :)