Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, mars 09, 2009

Förbjud SMS-röster från kontantkort

herreys
Utan att verkar vara för mycket pensionär nu, men helvete det var bättre förr! FÖRBJUD SMS-rösterna från kontantkort på Melodifestivalen, även på IDOL för den delen. Förr i tiden vill jag minnas att man inte kunde skicka betal-sms från kontantkort, kan dock ha fel. Hur som helst så sabbar ju sveriges tonåringar dessa tävlingar, då de röstar på dem som är gulligast och inte dem som är bäst.

Snälla SVT och TV4, hitta ett system som gör att dessa små pubertala tonåringar inte får styra över vad vi, Sverige, skickar vidare som vårt bidrag. Sverige kommer framstå som ett omoget och totalt talanglöst land. Bättre var det för!

Diggeloo diggeley, tack för mig, hej!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu har Nightlifes Bloggkoll skrivit om dig! http://www.nightlife.se/bloggkoll