Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, januari 31, 2009

Aj satans jävlar


Skulle passa på och dra iväg och sola på Sunvision medans Josephine jobbade. Beställer det starka solariet och 20 minuter varpå gubben i telefon säger nej. Va? Ska han bestämma över mina soltider? 15 minuter är mycket, det är nya rör säger han. Får nöja mig med det då.
När jag kommer dit möts jag av en skylt med liknande information där det dessutom står att man ska ha solhimlen 20 cm från kroppen för att inte bränna sig. Vilket skämt? Då kan jag ju sola på Birka cruises om jag vill ha så lätt bränna. Men fan vad jag fick äta upp det här. Efter 5 minuter gjorde det ont i ansiktet, då menar jag verkligen ont. Började känna pulsen i näsan. Till och med en onormal människa skulle bli lite orolig. Höjde blygsamt himlen 10 cm. Efter ytterligare 5 minuter gjorde det fortfarande ont. Nu kände jag även pulsen i pannan. Låg och vred mig lite och hade stundtals handen över ansiktet för att genomlida de sista minuterna. Nu när jag kom hem blev jag tvungen att lägga en blöt handduk över ansiktet för att inte dö.
DET ÄR VERKLIGEN NYA RÖR I MONSTERSOLARIET!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja du, ska man va fin får man lida pin!! ha ha ha.