Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, januari 30, 2009

Uppsala drabbad av Baby boom


Vet att det är mycket snack om bäbisar och dylikt i bloggen nu, får be om ursäkt för dem som inte är så värst intresserad av den grenen. Måste dock ta upp en sak som är oundviklig, även ni som INTE väntar barn borde se det om ni anstränger er lite.

Vi är mitt uppe i en baby boom! Det ploppar upp gravida vänner lite överallt, då det pågått ett litet tag så har det dessutom ploppat ut ungar lite överallt också. Känns som att vi bara sett början på denna baby boom, vilket kommer resultera i att fler och fler blir gravida framöver. Har dessutom fått lite inside info från vissa personer att baby making är på gång. Sjukt kul att höra!

Slutligen vill jag bara säga HALLELUJA för att det är FREDAG!!!!!!!!

Inga kommentarer: