Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, januari 20, 2009

Söndag och tacos med goda vänner

[image-upload-85-722368.jpg]
Söndagarna brukar ju vara förknippade med tacos, även om de klassiska tacosöndagarna har blivit allt mer sällan. Nu körde vi dock tacos och bjöd in Lars och Anna lite spontant. Som tur var så passade det dem galant så strax efter sju dök de upp. Det är sjukt gott att svulla tacos, men efter sen får man den här enorma mätthetskänslan som gör att jag plötsligt får en enorm förståelse för hur Josephine känner när hon ska sitta i soffan. I själva verket vill man lägga sig ned, för kistan är så jäkla välfylld.

Lars och Anna har också avslöjat att de går i husköparplaner, vilket var jättekul att höra. Vi har ju själva någon inofficiell plan på att inom 5 år köppa eller bygga hus. Hoppas att allting går vägen för dem och att de hittar något tjusigt hus.

Inga kommentarer: