Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, januari 10, 2009

Robinsson 2009

DSC04288 DSC04290
DSC04289
Fattar liksom inte riktigt vad det är... Vissa veckor så bara skiter jag att raka mig, låter skägget växa ut så det ser för jävligt ut. Gror liksom igen helt och hållet. Ja, idag fick det iallafall bli slut på skäggeriet.

Har även bestämt mig för att jag ska ta mig iväg och sola nu, det har jag sagt så jävla många gånger men nu måste det fan bli av. Börjar bli hungrig som fan också, måste styra upp lite mat så man inte går och trillar ihop.

Nej, nu måste jag rusa!

Just ja, ursäkta för den osmaskiga bilden på allt gammal dill...men jag kände att den passade in här, det är ju trots allt något som suttit i mitt ansikte! :)

1 kommentar:

Carina sa...

Hoppas du slipper se ut som mig efter ditt solbesök bara. Jag ser fortfarande ut som en tomat i ansiktet=(