Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, januari 14, 2009

Serievärldens höjdare är homosexuella


Helt underbar tolkning av våra mest kända hjältar. Aftonbladet har en sjukt rolig artikel som berör några gamla välkända serietidningshjältar. Här har ni några:

Kalle Anka - Frustrerad äldre man sammanbor med tre yngre män. Ingen har byxor.

Smurfarna - 99 barbröstade, androgyna män lever med ensam kvinna i svampar.

Asterix - Nationalistiskt, manligt par, besvikna på det motsatta könet, besöker historiska sevärdheter med knähund som enda sällskap.

Stålmannen - Klär sig i trikåer på fritiden och menar sig ständigt ha viktigare uppgifter än heterosexuell kärlek.

Barbapapa - Familj med allvarliga genetiska defekter försörjer sig på att fullständigt upplösa föreställningar om den kvinnliga och manliga kroppen.

Källa Aftonbladet.se

Det hela började med att The Times avslöjade den 7 januari att Tintin var homosexuell med motiveringen: Han bär scarf och lever med en hund, en äldre sjöman och en operadiva i ett slott på landet.

Jag skrattar fortfarande... Vet också att det finns en historia om att många figurer måste vara uppfunna under kraftiga drogrus. Vet dock inte om jag kan hitta den artikeln.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det värsta som hänt och publicerats i serievärlden är ju denna story, där Skalman knarkar svamp:
http://www.geocities.com/eragord/