Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, januari 20, 2009

Grattis Elliot 8 år

DSC04378
Ska passa på och gratta Elliot här på nätet nu, då han fyller 8 år den 21 Januari. Killen börjar bli riktigt stor... Jag kommer ihåg när jag träffade Josephine (vilket var ca 3½ år sedan). Elliot var då 4 år och 10 månader, rätt stor skillnad om ni jämför med bilden nedanför.
DSCF0043
Så svårt att se hur mycket han verkligen växer när man ser honom varje dag. Man blir liksom blind och märker inte hur mycket han mognar och förändras, medans folk som inte träffar honom lika ofta märker enorma skillnader. Kul att gå tillbaka och titta på bilder och se den lilla skroten...först då fattar man hur mycket som verkligen hänt! :) Snart kommer det en till som ska fotograferas och filmas, bevakas genom alla sina år.

Inga kommentarer: