Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, januari 12, 2009

Det blir en Sindy


Iallafall om man ska tro omröstningen på "Veckans fråga", nu finns det ju förvisso ingen vetenskaplig grund för att folks gissningar skulle ha något att göra med vad som verkligen ligger där inne. Så det blir VÄLDIGT intressant att se vad det blir.

Är helt slut idag, kom inte i säng förrän halv tre igår. Var på väg att bli en helt ok kväll, jag hade borstat tänderna och gjort mig klar för kvällen, skulle bara gå och väcka Josephine på soffan och stänga av teven. När jag går in i vardagsrummet så sneglar jag på teven och ser att det är WPT (World Poker Tour) på tv. Har ju kompletterat kanalutbudet nu så vi har 61 kanalar, hopplöst på sitt sätt för nu kan man alltid fastna på någon kanal. I värsta fall finns alltid Playboy channel, bättre mjukporr finns knappast!? Struntsamma, WPT var det. Dum som jag var fastnade jag och tänkte kolla klart på den omgången WPT som visades, problemet var att den precis hade börjat och var så spännande att jag satt till slutet...som var precis vid ungefär halv tre. HOPPLÖST!

Morgonen började för min del rätt bra ändå, trots att jag var trött som jag vet inte vad. Josephine däremot var märkbart irriterad, så jag smög runt henne försiktigt hela morgonen (för min del ca 13 minuter). Taktiskt och med stor kärlek så lade jag även på lite extra beröring och några romantiska morgonkyssar som förhoppningsvis gjorde det hela lite lättare.

Nej, nu är det NY VECKA, NYA TAG! TJOHOO!

Inga kommentarer: