Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, januari 10, 2008

Beach Party-bussen

En kompis till Jens Lundström, ni vet people-pojken ringde för en stund sedan. Han meddelade att han fått i uppdrag att forslag Beach Party-bussen till dess rätte ägare. Var ju trevligt, för detta var nämligen något som stått på min todo-list en tid och inte blivit gjort. Batteriet hade dött, så den var inte helt lätt att starta upp. Har inte riktigt bestämt vad framtiden ska bli med den, men vi lade ju ner lite energi på att få den "fin" inför tidernas fetaste Beach Party inomhus i en nattklubb! ;)

Har en kompis som lovat mig lite av hans tid, så vi ska väl tillbringa lite trevlig tid tillsammans för att snickra ihop de skavanker som bilen ändå har. Är ju en fördel om batteriet inte dras ur och att den startar.

DSC00077

DSC00089 
DSC00088
DSC00091

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, den där står inte i Salabackar? Tycker mig ha sett den.

Fredrik Envier sa...

Från och med ikväll står den i vårt garage i Salabacke. Tidigare ståd den bakom Seven/People.

Anonym sa...

ja de där bussen ja den stod ute hos patriks pappa under en sommar och den stod väkrligen i vägen nästan i en grus hög och den hade tur som överlevde en sommar utan att bli bort forslad till skroten.