Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, januari 07, 2008

Fredde goes Top model

freddemodel

När jag grävde fram den tidigare nakenbilden sprang jag även på det här fotografiet. En ihärdig kvinnlig fotograf som envisades med att jag skulle stå modell vid en fotografering. Jag agerar hallick och tjejen på bilden ska föreställa en hora, min hora i det här fallet då. Minns hur svårt det var, för hon hade gjort ett dåligt jobb och jag skulle vara förbannad på henne och köra in fingrar i käften och smeta ut hennes läppstift. Svårt för en snäll kille som mig, allra helst eftersom hon faktiskt inte hade gjort ett skvatt. Ska finnas en hel serie av dessa bilder, de är dock spårlöst försvunna tyvärr.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var tog de där jätteamatörmässiga fotona vägen på dej och Jojje.
Natten innan ni skulle sticka till Magaluf och hade tokblekt håret och ni poserade ihop med två pistoler/dildosar som jag fotade med en kass kamera? DE så jag aldrig skymten av.

Puss på bröstet!