Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, januari 04, 2008

You got mail


Så här ser inkorgen för närvarande ut på min burk. Varför? Med tanke på de senaste veckornas datastrul som jag haft har det gjort att jag inte använt mitt ordinarie mailprogram, utan endast kollat mailen via webb-gränssnittet. Detta resulterar i att jag inte kollar mailen lika ofta, samt att man helt enkelt inte pallar att kolla igenom allt pga all jävla skräppost som kommer. Kör jag Windows Live Mail som jag brukar, så är den faktiskt förvånande duktig på att rensa bort skräp och sånt skit som inte ska till mig.

Nu har jag ju äntligen installerat om burken, fått in Windows Vista och de nödvändigaste applikationerna. Till slut kom det ju till att dra igång mailen. Den har nu stått och tuggat i närmare 2 timmar och håller fortfarande på att hämta hem mail. Räkna med att mina nästkommande tio blogginlägg lär handla om mail... Haha! ;)

Fick en inbjudan till en nattklubb i Stockholm som ska öppnas den 25:e Januari. Närmare bestämt en nattklubb som jag fick en sneak peak på för några månader sedan, då den fortfarande var en enda stor byggnadsplats. En gammal vän och bekant från Stockholm vid namn Steven Ramenby, visade mig och en vän en lokal liggande ett hundratal meter ifrån Stureplan. Trots lite problem och förseningar så verkar det nu ändå vara på gång och ska ha premiär den 25 Januari. Stället ska tydligen heta Fellows och förverkligas visionerna som jag hörde om när jag såg stället så lär det sannolikt bli sevärt. Ska försöka övertyga frugan iallafall så vi kan ta en liten titt och se vad det är för något! ;)

Nej, nu ska jag fortsätta med mailen! ;)

Inga kommentarer: