Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, januari 13, 2008

Kort resumé av Lördagskvällen

Som ni redan vet så blev det en liten förfest hos min gode vän Rickard igår. Jossan var iväg på tjejmiddag och hemma här var det ordnat med barnvakt, vilket gjorde det lite skevt för mig att sitta hemma. Tror inte en gravid barnvakt skulle uppskatta en förfestande herre av mitt slag. ;) Rickard skulle inte ut, men jag tvingade honom att förfesta med mig iallafall. Var väl schysst? :)
Eftersom hela sällskapet som var på middag senare, var tanken att jag skulle möta upp dem senare på Birger. Väl på Birger var det fullt ös som vanligt och efter en stund hittade jag även på min flicka. Anledningen till att det tog lite tid var att hela sällskapet befann sig på Flustret? Ni vet, det där stället där alla gamlingar håller till på... *host* Väl medveten om detta undvek hon alla fotografer, skulle ju kunna rasera hennes image totalt. Hehe... Självklart vart det dans på bardisk och ett satans röj tills det var dags att slå igen för natten. Fyllekäk på vägen hem, som jag typ tittade på och tog EN tugga...resten gick i papperskorgen. Söndagen tillbringades sedan till större delen i sängen, med undantag för lite texmex på kvällen och några omgångar Yatzy.

Om ni undrar vad jag gör på bilderna så lirar det låten "The World Is Mine", finns liksom ingen annan given plats än bardisken då! ;)
SNC14541 SNC14538
SNC14537

Inga kommentarer: