Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, januari 21, 2008

Grattis Elliot 7 år

DSC01411 Idag fyller Elliot 7 år och vi har varit ut och käkat på restaurang. Dagens firande vart betydligt lugnare än gårdagen, men precis som vi hade tänkt det. Jag och morsan var iväg till Gränby för att inhandla en födelsedagspresent. En gigantisk polisstation i LEGO vart det, med polisbilar, motorcykel och hela kalaset. Ögonen fullkomligt lös på Elliot när han upptäckte att han fått presenten han önskat sig i flera års tid men aldrig fått.
DSC01412 DSC01413
DSC01414 För att vara lite smidiga valde vi att käka på Aspentos som ligger ett hundratal meter ifrån där vi bor. Bra mat, trevlig personal och oftast inga problem att få plats. Klockan var dessutom så pass mycket att ett äventyr till stan skulle bli allt för komplicerat. Fick vi dessutom chansen att inviga min mamma till vår kära kvarterskrog. ;) Eftersom det var Elliots dag, körde han på med en riktig 3-rättersmeny. Vitlöksbröd till förrätt, mini-souvlaki till varmrätt och glass med chokladsås till efterrätt.
DSC01415 DSC01416

Inga kommentarer: