Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, januari 25, 2008

Incheckad och redo


Då var man på plats i stockholm igen. Denna gång stannar jag över natten. Josephinen kommer om någon timme. Har precis avklarat ett möte och skakat hand, så nu är det klart1 ett litet tills vidare projekt som har premiär den 8 februari. Ska berätta lite mer senare. Har precis upptäckt att det enda minibaren har att bjuda på är två st hof för 45 kr styck... Jimmy och hans tjej kommer strax att hämta upp mig på hotellet för att vi ska ta oss till mitt så älskade Fridays för en liten öl i väntan på Jossan. Kvällen ska dessutom användas till att fira mitt nyvunna konsultuppdrag. Kommer framöver att titulera mig som Mood manager.

Måste ringa och prata med Steven också, han ville att vi skulle komma till Fellows halv åtta. Borde han väl förstå att fint folk inte kommer så tidigt. Hehe.

Nu ska jag se hur min hof smakar. Hörs...

Inga kommentarer: